PARANNUKSEN SANOJA
 

 

Parannusta auringosta

Periaatteessa kaikki paraneminen on ikuisen Auringon, Valon, vaikutusta ruumiiseen. Jos voitte kääntyä tämän Valon puoleen, hengittää sitä sisään, elää tietoisesti Valossa, se todellakin vaikuttaa fyysisen ruumiin soluihin. Ruumis ja aineellinen elämä ovat niin raskaita, että unohdatte Jumalan voiman elvyttävän kudokset, uudistavan ruumiinne elävät solut.  (WE)

Parantamaan koko maailmaa

Takananne on Voima, joka on käsityskykynne tuolla puolen; Jumala vain odottaa, että Hänen lapsensa haluaisivat toimia kanavana; Hän vain odottaa teidän palvelevan, tietäen, ettette ole mitään. Avautukoon kanava ja virratkoon valo! Henkisessä ohjauksessanne se voi virrata parantamaan kaikkia kansoja, parantamaan koko maailmaa. (WE)

 

pikkuenkeli.gif (1789 bytes)

 
Ei-tietäminen on todellista tietoa.

Jos olettaa tietävänsä, on sairas.
Kun huomaat olevasi sairas,
voit alkaa tervehtyä.

 Viisas on oma lääkärinsä.
Hän on parantanut itsensä kaikesta
tietämisestä.
Siksi hän on ehjä.

dao.gif (1103 bytes)
 

 
Vanhasta kreikkalaisesta filosofista kerrotaan, että hän kuljeskellessaan eräänä päivänä kaupungin torilla  näki monia kauniita ja hyödyllisiä esineitä. Äkkiä hän kääntyi erään paikalla olijan puoleen ja sanoi: "On niin paljon, mitä minä en tarvitse".  (AF)

Intialainen ruhtinas kuoli, ja kun joku kyseli, kuinka paljon hän jätti jälkeensä, sai hän vastaukseksi: "Hän jätti kaiken ja meni pois tyhjin käsin".  (AF)

Luonnossa ei ole palkkaa eikä rangaistusta. Siellä on ainoastaan määrättyjen syiden seurauksia.  (AF)

Ajatelkaa usein Jumalaa

Voima, joka syntyy, kun sydän on kääntynyt Jumalan puoleen, voi muuttaa negatiivisen positiiviseksi, pimeyden valoksi; virtaava valo tuo mukanaan täydellisen terveyden, koska se tuo harmonian. (WE)

 

 

Lähteet:
AF  Axel Fredenholm
WE  White Eagle

dao.gif (1103 bytes) Tao Te Ching (suom. I.Hilpelä)

| Siirry pääsivulle |